ONDERHOUD VAN EEN ELEKTRISCHE WAGEN

Door een elektrische wagen te kopen, vertrouw je op PEUGEOT en zijn technische knowhow. Hetzelfde geldt voor het onderhoud: laat het over aan het PEUGEOT-netwerk. Het is het enige netwerk dat de perfecte dienst naverkoop aanbiedt voor een wagen van de nieuwste generatie. Het onderhoud van je elektrische wagen vereist een bepaald niveau van expertise, speciale gereedschappen en specifieke veiligheidsmaatregelen. Je PEUGEOT-hersteller beschikt daarover.

Met je elektrische wagen van PEUGEOT verandert je kijk op het onderhoud: dat is eenvoudiger en goedkoper, en het draagt bovendien bij aan je dagelijkse rijcomfort.

 

SPECIALE DIENSTEN VOOR ELEKTRISCHE WAGENS

ONDERHOUDSCONTRACT

Sluit automatisch een onderhoudscontract af voor je elektrische wagen: alles voor een zorgeloze rit is inbegrepen en de best mogelijke inruilwaarde is gegarandeerd.

 

– Bijstand bij pech onderweg (uitvallen elektromotor en batterij inbegrepen): je wagen zal naar je huis gesleept worden, of naar je werk of het dichtstbijzijnde laadpunt, binnen een straal van 30 km.

– Panne: vervanging of herstel van de defecte onderdelen. Periodiek onderhoud

– Vervanging van versleten onderdelen (zoals onder meer remschijven en ruitenwissers)

– Certificaat laadvermogen batterij

 

Met een onderhoudscontract slaap je op beide oren:

 

– Er wordt voorzien in regelmatig ingeplande onderhoudsbeurten voor je elektrische wagen, zodat het je minder kost dan wanneer je af en toe voor een onderhoudsbeurt bij bijvoorbeeld een defect zou komen.

– Je betaalt een vast bedrag voor onderhoud gedurende de duurtijd van je contract, wat er ook gebeurt,

waardoor de waarde bij herverkoop van je wagen stijgt

 

DE KNOWHOW VAN HET PEUGEOT NETWERK

Een toepassing van de allernieuwste technologie: je elektrische wagen heeft onderhoud nodig dat wordt geleverd door experten die specifiek zijn opgeleid en over het juiste gereedschap beschikken om met de unieke kenmerken van je wagen om te gaan.

Ze nemen voortdurend deel aan opleidingen om alle werken en herstellingen aan elektrische wagens perfect onder de knie te krijgen, wat de duurzaamheid en veiligheid van je wagen garandeert. Dat betekent dat je geen enkel risico hoeft te nemen: je laat het onderhoud over aan de autofabrikant, want zij kennen je wagen als de beste.
Je wagen wordt gewassen, opgeladen en schoonmaakt vooraleer hij terug aan jou wordt aangeboden.

 

Bron: Peugeot.be