Main Content

.

PEUGEOT GROEP SERNEELS

 

Bij Peugeot Groep Serneels kiezen we voor kwaliteit en leggen we de focus op het merk Peugeot. Deze bewuste keuze zorgt ervoor dat wij kwaliteit op zowel verkoop en service kunnen garanderen. Peugeot Serneels is een familie bedrijf, waardoor wij als niemand anders begrijpen welke wagen voor jou geschikt is. We geven onze passie graag door aan onze klanten, waarbij een persoonlijke aanpak uitermate belangrijk is. We begeleiden je vanaf het eerste contact en bouwen dit uit tot een klantenrelatie op lange termijn. Kom zeker even langs en ervaar zelf onze professionele en familiale aanpak.


 

VERKOOP NIEUWE WAGENS

Een wagen aankopen doe je niet elke dag. Wij geven je graag advies en begeleiding bij je aankoop. Bij Peugeot Serneels maak je de juiste keuze.

Ontdek het gamma

VERKOOP TWEEDEHANDSWAGENS

Een tweedehandswagen koop je bij ons in vertrouwen. We controleren de wagen volledig en je koopt hem met een uitstekende garantie.

bekijk alle wagens

NAVERKOOP

Je kan bij ons terecht voor alle onderhouden en herstellingen van je Peugeot, maar ook voor andere merken kan je bij ons terecht.

plan een afspraak

FINANCIERING

Je wenst je nieuwe wagen te financieren. Geen probleem, wij bieden hiervoor een tal van mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op

meer info

PERSOONLIJKE AANPAK

Je komt bij Peugeot Serneels in een familiale omgeving. Een persoonlijke en vriendelijke aanpak, daar draait het om.

contacteer ons


STOCK- EN TWEEDEHANDSWAGENS

Peugeot Nieuws

PEUGEOT-E-LEGEND-CONCEPT

PEUGEOT viert 100 jaar coupëmodellen op het jaarlijkse Concours d'Elégance op Paleis Soestdijk van 24 tot en met 25 augustus ...
lees meer

Aan het laden...

chat met ons