Service contracten voor uw Peugeot

Met een service contract bij Peugeot Serneels heb je de mogelijkheid om de kosten van het onderhoud van je wagen te spreiden, maar ook om garantie te verlengen en de vervanging van slijtageonderdelen te budgetteren. Via dit service contract kan je veilig en zonder zorgen instappen in jouw Peugeot. 

 

We bieden 4 verschillende modules aan:

 

Optiway extension

Een eenvoudige oplossing die de contractuele garantie van PEUGEOT verlengt, aangevuld met pechverhelping in verscheidene Europese landen.

 

Revision Book

Een contract om de onderhoudskosten van uw wagen perfect onder controle te houden en de optimale werking te verzekeren in termen van veiligheid, prestaties en comfort.

 

Optiway Budget

Uitbreiding met de prestaties en opties van de contracten Optiway Extension & Revision Book.

 

Optiway Maintenance

Een complete dekking om u het leven gemakkelijker te maken: verlenging van contractuele garantie, onderhoud en vervanging van slijtageonderdelen.

 

Bij het aangaan van een service contract is er een mogelijkheid om extra opties te nemen. Dit kan gaan van een vervangwagen tijdens het onderhoud tot de opslag van jouw winterbanden. Neem contact met ons op voor meer info!

Logo verticaal Zwart Serneels

ONDERHOUD NOdig?

Meteen een afspraak plannen of liever eerst een vrijblijvende offerte? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.