Onderhoud

Om jouw veiligheid te garanderen is het belangrijk om het onderhoudsschema van je wagen te respecteren. Bij Peugeot Serneels voeren we controles uit, vullen we vloeistoffen bij en voeren we noodzakelijke interventies uit. Dit kan gaan van reparaties tot vervangingen van onderdelen. Neem contact op om jouw onderhoud te plannen!

Banden

Bij Peugeot Serneels willen we dat onze klanten veilig de baan op kunnen in alle weersomstandigheden. Bij ons kan je terecht voor het vervangen van banden, maar ook voor het wisselen van seizoensbanden. Zowel winter-als zomerbanden kan je bij ons laten plaatsen of vervangen.

Service Contracten

Met een service contract bij Peugeot Serneels heb je de mogelijkheid om de kosten van het onderhoud van je wagen te spreiden, maar ook om garantie te verlengen en de vervanging van slijtageonderdelen te budgetteren. Via dit service contract kan je veilig en zonder zorgen instappen in jouw Peugeot. We bieden 4 verschillende modules aan:… Continue reading Service Contracten

Accessoires

Droom jij ook van een extra optie of accessoire in je nieuwe Peugeot? Wij luisteren naar jouw vragen en zorgen voor de perfecte accessoires die bij jouw noden passen. Geef ons een seintje voor meer informatie! Wij voorzien accessoires voor veiligheid tot design en comfort tot transportoplossingen!