Nieuwe 508 SW Peugeot Sport Engineered

DE WEG IS ZIJN TERRITORIUM De PEUGEOT SPORT ENGINEERED combineert allure met efficiënte topprestaties met een lage CO2-uitstoot. Ervaar nieuwe rijsensaties in deze plug-in hybrid stationwagen. “Performance by PEUGEOT belooft een verantwoordelijker – maar niet minder opwindend – tijdperk van mobiliteit.” – Linda Jackson, CEO Peugeot

Nieuwe 508 Peugeot Sport Engineered

DE WEG IS ZIJN TERRITORIUM Laat uw esthetische spirit los achter het stuur van deze magnetische, eersteklas berline en voel de sensaties van topprestaties met een lage uitstoot dankzij PEUGEOT SPORT ENGINEERED. “De nieuwe PEUGEOT 508 PSE weerspiegelt onze visie van meer verantwoordelijkheid en efficiënte sportiviteit.” – Linda Jackson, CEO Peugeot

Nieuwe Peugeot 508 SW

DE WEG IS ZIJN TERRITORIUM De verpersoonlijking van de high-end stationwagen voor gezinnen. Een combinatie van het comfort van een grote cruiser, de luxe van een stationwagen en de sportiviteit van een coupé… de nieuwe PEUGEOT 508 SW stationwagen vormt de perfecte combinatie van rijplezier en functionaliteit. Bereid je voor op ongekende rijsensaties, of je… Continue reading Nieuwe Peugeot 508 SW

Nieuwe Peugeot 508

DE WEG IS ZIJN TERRITORIUM Welkom bij het schoolvoorbeeld van een toonaangevende sedan. De nieuwe PEUGEOT 508 heeft een nieuw en innovatief gezicht, een sportieve, lage houding en bestuurderspositie en bezorgt je ervaringen zonder limieten. Bereid je voor op nóg intensere motorische emoties, of je nu kiest voor Plug-In Hybrid, benzine of diesel.

Peugeot Hypercar 9×8

PRESTATIES HERUITGEVONDEN Nog geen jaar na de onthulling van het concept en slechts vijf maanden na de start van het testprogramma op het circuit, onthulde het team van PEUGEOT TotalEnergies zijn racewagen: de PEUGEOT 9X8, een hybride hypercar met vierwielaandrijving. De wagen maakte zijn competitiedebuut in Monza, in de vierde ronde van het FIA World… Continue reading Peugeot Hypercar 9×8

Peugeot E-Expert Combi

PEUGEOT E-EXPERT COMBI : HET VOERTUIG MET 9 ZITPLAATSEN PEUGEOT e-Expert Combi heeft aan alles gedacht om je passagiers een veilige en comfortabele traject te bieden. Ontdek deze shuttle uitgerust met een 100% elektrische motor met een rijbereik tot 339 km.

Peugeot Partner

Met meer dan 20 jaar professionele ervaring en toonaangevende kwaliteiten pakt de Peugeot Partner van de nieuwe generatie uit met weergaloos rijgenot en rijcomfort in het segment van de bedrijfsvoertuigen, met dank aan de Peugeot i-Cockpit®. Evenals de vrijheid om te kiezen tussen een benzine-, diesel- of elektromotor.

Peugeot E-Rifter

PEUGEOT E-RIFTER : DE ELEKTRISCHE WAGEN TOT 7 ZITPLAATSEN De PEUGEOT Rifter en de nieuwe PEUGEOT e-Rifter met zijn assertieve gespierde en robuuste stijl, een modern en technologisch interieur en opmerkelijke ruimte en modulariteit nodigen je uit voor een ongekende levenservaring. Ontdek deze gezinswagen uitgerust met een 100% elektrische motor met een rijbereik tot 280… Continue reading Peugeot E-Rifter

Peugeot Boxer

PEUGEOT E-BOXER & BOXER : FOURGON TÔLÉ PROFESSIONNEL Naar aanleiding van de overgang naar de nieuwste “Euro 6” uitstootnorm vernieuwt de PEUGEOT BOXER zijn gamma. Naast de vertrouwde uitvoeringen PRO en PREMIUM, is de BOXER nu ook leverbaar als “gepreconfigureerde” GRIP- en ASPHALT-versies en met nieuwe uitrustingen. Dit bedrijfsvoertuig geeft je eindelijk de vrijheid om… Continue reading Peugeot Boxer

Peugeot Expert

PEUGEOT E-EXPERT & EXPERT | COMPACTE ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN De PEUGEOT Expert-bestelwagen biedt een schat aan functies ontworpen om je bedrijf te ondersteunen en aan al uw specifieke eisen te voldoen. Ten slotte biedt deze bestelwagen je de keuze tussen een diesel- of elektromotor.

Peugeot Traveller

PEUGEOT E-TRAVELLER | DE ELEGANTE ELEKTRISCHE COMBISPACE Ontdek met de PEUGEOT e-Traveller combispace een moderne visie op trajecten en grote open ruimtes. Ontdek deze gezinswagen uitgerust met een 100% elektrische motor die tot “339 km autonomie” biedt.

Peugeot 5008 SUV

ALLURE IN HET GROOT Elegant, ruim, verfijnd. Stap met z’n allen aan boord voor kwaliteitsvolle trajecten. Profiteer van het onvergelijkbare comfort van de 7-persoons Peugeot 5008 SUV, alleen of met maximaal 6 passagiers. Verkrijgbaar in benzine- en dieselversie.

Peugeot 3008 SUV

DE ICONISHE SUV Met zijn unieke, revolutionaire stijl vindt de Peugeot 3008 de SUV opnieuw uit. Hij leidt een nieuw tijdperk van moderniteit in met benzine-, diesel- of plug-in hybrid-motoren. Ontdek de PEUGEOT 3008 SUV met zijn nieuwe inspirerende design, dat je met nog meer stijl naar een nieuw tijdperk voert.

Peugeot 2008 SUV

MAAKT HET RIJDEN IN DE STAD GEMAKKELIJKER Intelligent, elegant en altijd klaar voor de stad. De compacte elektrische SUV PEUGEOT 2008, boordevol met de nieuwste technologieën voor bestuurdersassistentie en de innovatieve PEUGEOT 3D i-Cockpit® herschrijft de regels van het spel.

Peugeot 508 Sport Engineered

PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED: DE HYBRIDE BERLINE VAN PEUGEOT Kom binnen in het PEUGEOT-tijdperk van de neo-performance. Toon je zin voor esthetiek en vernieuwing aan het stuur van de PEUGEOT 508 premium berline SPORT ENGINEERED. Geniet van de sensationeel hoge prestaties en de lage uitstoot van de nieuwe, efficiënte PEUGEOT SPORT ENGINEERED-hybridelijn.

Peugeot 408

ONVERWACHT IN ALLE OPZICHTEN De nieuwe inspirerende Fastback-vorm. Stijlvol. De nieuwste generatie PEUGEOT-i-Cockpit®. Gun jezelf de vrijheid te kiezen tussen benzine of plug-in hybrid.

Peugeot 308 SW

VRIJ VAN ENIGE INVLOED Ontsnap aan de stereotypen en geniet van elk moment achter het stuur van de nieuwe PEUGEOT 308 SW. Kies je stationwagen met een elektrische, benzine-, diesel- of plug-in hybridemotor.

Peugeot 308

UNIEKE SENSATIES Compact, katachtig, sensationeel. Ontdek het nieuwe gezicht van Peugeot. Met de Peugeot 308 hatchback gun je jezelf de keuzevrijheid tussen een elektrische, plug-in hybride, benzine- of dieselmotor. 

Peugeot 208

DE TOEKOMST BELICHAAMD Een revolutie in mobiliteit, maar ook in stijl. In 100% elektrische, benzine- of dieseluitvoering laat de PEUGEOT 208 stadswagen zijn jeugdigheid tot in het kleinste detail gelden.